22. 2. PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb, celerová pomazánka s tvarohem, paprika, caro 1,7,9
Oběd: polévka hrstková z míchaných luštěnin s fazolí černé oko
Masopustní koblížky, jahodový tvaroh, čaj s citronem 1,3,7
Svačina: houska s máslem, sýr mozzarella, okurka 1,7
23. 2. ÚTERÝ
Přesnídávka: chléb, vaječná pomazánka, zelená řeřicha, mléko 1,3,7
Oběd: polévka kaldoun z husích drůbků
Jitrnicový zabijačkový prejt, šťouchané brambory, kyselé zelí, šíp. čaj 1,3,9 BM
Svačina: vanilkový kravík, rohlík, jablko, ovocný čaj 1,7
24. 2. STŘEDA
Přesnídávka: chléb, škvarková pomazánka, kyselá okurka, čaj zázvorový s hruškou 1 BM
Oběd: polévka zeleninová s krupkami
Guláš masopustního koně na černém pivu, žemlový knedlík, lipový čaj 1,7
Svačina: jednohubky s více druhy pomazánek, pučálka z hrachu, paprika, čaj 1,7
25. 2. ČTVRTEK
Přesnídávka: slunečnicový chléb, pomazánka z makrely, okurka, laté 1,4,7
Oběd: polévka zeleninová s pórkem
Hovězí pečeně, staročeská nastavovaná kaše, jablečný mošt se skořicí 7 BL
Svačina: domácí citronový perník s mákem a fazolovou moukou, jablko 1,3,7
26. 2. PÁTEK
Přesnídávka: vícezrnný rohlík, pomazánka z bílé ředkve, mrkev, malcao 1,6,7
Oběd: polévka rybí
Vepřová pečínka, bramborový knedlík, dušené zelí, zimní čaj 1,4 BM
Svačina: banán, makové preclíky, čaj 1 BM
1. 3. PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb, mrkvová pomazánka, paprika, caro 1,7
Oběd: polévka zeleninová s jáhly
Krůtí kostky s pórkem a žampiony, kukuřičný kuskus, okurka, čaj 9 BL BM
Svačina: houska s máslem, sýr eidam, kedlubna 1,7
2. 3. ÚTERÝ
Přesnídávka: houska, pomazánka z lahůdkového droždí, okurka, granko 1,7
Oběd: polévka minestrone
Kapustové karbanátky, šťouchané brambory, šípkový čaj 3 BL BM
Svačina: ovocné pyré, rohlík, ovocný čaj 1,7
3. 3. STŘEDA
Přesnídávka: jogurt, směs cereálií, hroznové víno, mléko 1,7
Oběd: polévka tomatová s kari
Maminčino kuře, ledový salát 1 BM
Svačina: houska se šunkovou pěnou, okurka, paprika, čaj 1,7
4. 3. ČTVRTEK
Přesnídávka: slunečnicový chléb, pomazánka ze sardinek, okurka, malcao 1,4,7
Oběd: polévka kuřecí s kukuřicí
Rybí rizoto z tilápie, salát Sombrero s fazolemi, jablečný mošt BL BM
Svačina: domácí koláč s ovocem a ovesnou drobenkou 1,3,7
5. 3. PÁTEK
Přesnídávka: vícezrnný rohlík, pomazánka z lučiny a bylinek, mrkev, kakao 1,6,7
Oběd: dhál z červené čočky
Gratinované bramborové noky s listovým špenátem, sýrem a smetanou 1,7
Svačina: banán, tvarohovoborůvková tyčinka, čaj 1,7
Seznam používaných alergenů:
1 obiloviny obsahující lepek
3 vejce
4 ryby
6 sója
7 mléko
8 ořechy
9 celer
10 hořčice
11 sezam
Ondřej Ludvík © 2012 This site is powered by CMS Made Simple version 1.10.2