4. 7. PONDĚLÍ
Přesnídávka: chléb s máslem a eidamem, rajče, mléko 1ab,7
Oběd: polévka ze sladkého zelí se smetanou
Bramborový guláš s hovězím masem, chléb, jablečný mošt 1ab,7
Svačina: houska, smetanové žervé, mrkev, čaj černý bez - ostružina 1,7
5. 7. ÚTERÝ
STÁTNÍ SVÁTEK
6. 7. STŘEDA
STÁTNÍ SVÁTEK
7. 7. ČTVRTEK
Přesnídávka: žitný kváskový chléb, pomazánka cizrnová, paprika, granko 1b,7
Oběd: polévka s ovesnými vločkami
Mořská štika na másle, brambory, zeleninová obloha, džus 1d,4,7,9
Svačina: ovocná mísa (pomeranč, jablko), rohlík 1a,7
8. 7. PÁTEK
Přesnídávka: tvarohový dezert s kakaem, rohlík, mléko 1a,7
Oběd: polévka italská
Srbské rizoto, ledový salát, mátový čaj 1a,7,9
Svačina: chléb s máslem a džemem, bylinný čaj 1ab
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Seznam používaných alergenů:
1 obiloviny obsahující lepek a-pšenice b-žito c-ječmen d-oves e-špalda
3 vejce
4 ryby
6 sója
7 mléko
8 ořechy a-mandle b-lískové ořechy c-vlašské ořechy d-kešu
9 celer
10 hořčice
11 sezam
Ondřej Ludvík © 2012 This site is powered by CMS Made Simple version 1.10.2